About   /   Photo documentation    /   Short films  /   Performing Arts   /   Performance for camera   /   Video documentation   /   Contact

André Wulf (f. 1976) Jeg er en autodidaktisk fotograf, film-kunstner og kameraoperatør basert i Oslo og Fredrikstad som har arbeidet frilans siden 2009.
Mine kunstneriske og visuelle arbeider beveger seg fra rene abstrakte verk til en kryssing mellom abstraksjon og naturalistisk uttrykk. Jeg tiltrekkes det organiske og er opptatt av å bringe frem flere verdener samtidig. Når jeg komponerer er jeg opptatt av linjer, dynamikk, musikalitet og dybde. Jeg interesserer meg for kompleksitet og å utfordre tilskuernes fantasi evne.  

Jeg arbeider alene og i ulike samarbeidskonstellasjoner. I film har jeg blant annet vært filmfotograf for dokumentaren ‘Foreign Bodies’ produsert av Asociatia 4 Culture (RO), og for kortfilmen ‘Jordtone’ av og med performancekunstner Inger-Reidun Olsen (NO), og vært B-fotograf for Harald Paalgard i kortfilmen/dansefilm ‘Mellom Tiden’, for å nevne noe.

I scenekunst og performance prosjekter har jeg medvirket som scenograf, videokunstner og lydkunstner, og samarbeidet med blant andre Marie Bergeby Handeland, SUBSUS, Inger-Reidun Olsen og Naja Lee Jensen.

Jeg har ti års erfaring med foto, lyd og videodokumentasjon av scenekunst og performancekunst. Min faglige kompetanse er både kunstnerisk og teknisk, med mye kunnskap innen kamerateknikk, optikk, lyd og lys.

2023 © ALL RIGHTS SERVED ANDRÉ WULF